Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí biftek | 4 ks |
šunka | 4 plátky |
vejce | 4 ks |
pepř | |
sůl | |
sádlo | |
hladká mouka | 1 lžička |
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Postup: Krůtí maso nakrájené na nudličky orestujeme na oleji, přidáme nahrubo... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo s cukrem a žloutky, přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva,... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Postup: Natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme sterilovaný... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek